WEEKEND „PRIETENII ȘTIINȚEI” la Facultatea de Știinţa şi Ingineria Mediului

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Cea de a treia ediție a evenimentului Weekend-ul „PRIETENII ȘTIINȚEI” se desfăşoară în perioada 22- 24 martie, în cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, strada Fântânele, nr. 30. „Programul propus în cadrul evenimentului răspunde unei nevoi actuale de informare și educare non-formală a elevilor și în același timp, promovează atragerea de noi generații către activitățile de cercetare și încurajarea alegerii unei cariere în domeniul cercetării mediului”, se arată în materialul oferit de către organizatori.

Structurate pe nivel liceu, gimnaziu sau primar, activităţile vor răspunde prin experimente la multe din întrebările pe care le primesc părinţii de la copiii curioşi. Experimente cu lumină, experimente cu frig, educativ-distractive sau energii neconvenţionale şi discuţii despre cutremure vor umple trei zile de activităţi interesante pentru prietenii ştiinţei.

Tot în cadrul evenimentului, elevii pot participa la două concursuri cu premii: „Cele mai interesante realizări folosind materiale reciclabile” și „Prietenii științei reciclează!”.

Programul complet al evenimentului şi detalii despre invitaţii speciali puteţi găsi pe pagina organizatorilor enviro.ubbcluj.ro

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin