Va ceda serverul Primăriei? MyCluj – Aplicaţia gratuită pentru sesizările cetăţenilor

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Primăria Municipiului Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor un nou serviciu mobil de raportare sesizări pe domeniul public. Aplicația My Cluj – sesizări este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone). Deşi, la o săptămână de la lansare, aplicaţia este instalată pe mai puţin de 50 de dispozitive mobile, se aşteaptă utilizarea intensă a acestui serviciu, având în vedere atât gradul de informatizare, cât şi multitudinea problemelor cu care se confruntă cetăţenii.

În ideea în care „aplicația My Cluj este integrată cu INFOCET-sistemul intern de management al documentelor, ceea ce înseamnă că sesizările ajung direct la Serviciul de specialitate din cadrul Primăriei responsabil cu soluționarea lor, de la care se va primi și răspunsul”, dacă vom avea şi un răspuns pe măsură din partea funcţionarilor, nu putem decât să constatăm cu satisfacţie că şi la Cluj se fac paşi (mici) în direcţia informatizării reale a serviciilor oferite de administraţie cetăţenilor.

Aplicația My Cluj este gratuită și poate fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone care folosesc sistemele de operare Android sau iOS. De asemenea, aplicația este disponibilă și în varianta pentru desktop și poate fi accesată pe mycluj.e-primariaclujnapoca.ro sau de pe website-ul Primăriei www.primariaclujnapoca.ro.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin