UNICEF se implică în campania „Ce conţine vaccinul?”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

„Îți e dor de o petrecere cu prietenii dragi? De dansat pe plajă, până la răsărit?
Sau de diminețile răcoroase de la munte, cu cei dragi alături? De cântat pe o singură voce cu miile de oameni la concerte și festivaluri?
Îți este dor de mesele din curtea bunicilor cu bunătăți făcute de mâinile lor calde? Sau de nepoței adunați în jurul mesei?
Îți e dor de îmbrățișări și de călătorii de vacanță?
Plecarea în vacanță pe timp de pandemie nu este misiune imposibilă, chiar dacă multe restricții de călătorie sunt încă în vigoare. Și, deși noul coronavirus nu a dispărut din viețile noastre, avem acum o armă în plus pentru a ne proteja: vaccinarea anti-COVID”.

Aşa începe ultimul newsletter al UNICEF România ce conţine legături către o serie de videoclipuri ce se vor un răspuns la întrebările de mai sus.

De asemenea, pe site-ul organizaţiei puteţi găsi şi răspusuri date de adolescenţi la întrebarea „De ce m-am vaccinat împotriva COVID-19?”

Tot aici găsiţi strategii pentru adolescenţi în timpul pandemiei, sfaturi pentru copii, părinţi şi profesionişti – Ce trebuie să știi pentru a te proteja pe tine și pe familia ta și pentru a le fi alături copiilor, sau de ce vaccinurile protejează copiii și comunitățile.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin