U-Banca Transilvania – BC Mureș – sâmbătă în Sala „Horia Demian”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Meciul U-Banca Transilvania – BC Mureș din etapa a 5-a  a Ligii Naționale va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19.45 la SALA SPORTURILOR ”HORIA DEMIAN”.

”Urmează un meci important pentru noi și ne dorim să câștigăm. Venim după o victorie frumoasă la Sofia, avem până acum un parcurs fără greșeală în FIBA Europe Cup și ne dorim să continuăm la fel și în campionat. Etapa trecută a fost un eșec, un duș rece din care am învățat. Sperăm să nu se mai repete. Vă așteptăm la sală în număr cât mai mare să fiți alături de noi!” – ROLLAND TÖRÖK, jucător U-Banca Transilvania.

”Am făcut un meci cu adevărat bun (la Sofia – n.r.). Am venit după o înfrângere neașteptată în campionat, după un meci în care nu am jucat deloc bine și am vrut să dovedim în acest meci că nu asta este valoarea noastră. Băieții au arătat caracter, personalitate și am controlat jocul, astfel că nimeni nu poate contesta victoria noastră” – MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania.

Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania – BC Mureș se pun în vânzare la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian” sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 16.00 până la ora 20.45.
Prețul unui bilet este de 10 lei.
Reducere: 5 lei (pentru elevi si studenți pe baza carnetului de elev, respectiv a carduui Omnipass).

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin