Tibi Both a prins cinci minute cu Scoția

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Proaspăt transferat de la CS Mănăștur la Universitatea Cluj, rugbystul Tiberiu Both a făcut parte din lotul național U20 al României, care a efectuat un cantonament în Scoția, la Sport Scotland Inverclyde National Sports Training Centre.

Stagiul de pregătire s-a încheiat cu meciul test susținut în compania țării gazdă și s-a terminat la egalitate scor 10-10. Pentru România au mai evoluat încă trei sportivi legitimați la ”U” Cluj. Andrei Ballok, căpitanul echipei, a jucat tot meciul, Laurențiu Nica a jucat în primele 45 minute, iar Daniel Barna și Tiberiu Both au intrat și ei pe finalul partidei, pentru 10, respectiv 5 minute.

Lotul României U20 au efectuat al doilea cantonament al acestui an, obiectivul fiind definitivarea lotului pentru Campionatul European U20, care va avea loc între 7-15 aprilie, la Lisabona, Portugalia. Pregătirea europeanului din Portugalia se va încheia cu un amical împotriva Franței U19, programat pentru data de 17 martie, pe stadionul Arcul de Triumf din București.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin