Târgul de cariere revine la Cluj în octombrie

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Târgul de Cariere, ediția de toamnă, va avea loc la Cluj-Napoca, în 5 și 6 octombrie, între 11:00 și 18:00, la BT Arena (Sala Polivalentă). La eveniment și-au confirmat deja prezența 60 de companii din diverse domenii de activitate.

La această ediţie se caută în principal specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri software și hardware, programatori, mecanici, vânzători, ingineri electroniști, testeri, consultanți, team leaderi, recrutori, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

„Toamna aceasta căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere, alături de BestJobs, partenerul de recrutare din acest sezon, va oferi candidaților sfaturi utile în carieră.

e asemenea, refugiații ucraineni prezenți la eveniment vor fi ajutați și îndrumați de fundația HEKS/EPER astfel încât să poată identifica primele oportunități de carieră din țara noastră, în funcție de profilul profesional. În acest scop, standurile companiilor cu locuri de muncă disponibile pentru ucraineni vor avea un semn distinctiv, cu scopul de a-i ajuta pe aceștia să se orienteze mai ușor în evenimentul susținut de Primăria municipiului Cluj-Napoca.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin