Şcoala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” a câştigat Marele premiu „Iubesc Clujul Curat”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Ajuns la cea de a 13-a ediție, Concursul ecologic „Iubesc Clujul curat!” este unul dintre cele mai vechi proiecte de implicare comunitară propuse tinerilor clujeni. Fiecare unitate şcolară care se înscrie în competiţie desemnează un grup de elevi pentru a asigura activităţi de întreţinere a spaţiilor din jurul şcolii sau a unui perimetru prestabilit şi asumat spre a-l îngriji.

Marele premiu „Iubesc Clujul Curat”- ediţia 13-a a fost obţinut de Şcoala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” pentru rezultatele deosebite obţinute la toate cele trei secţiuni ale concursului. Premiul oferit este în valoare de 2000 de lei. 

Iubesc Clujul Curat 3

La Secţiunea a I-a – „Şcoala cea mai curată” Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” a fost răsplătită cu premiul II – în valoare de 1000 lei, la Secţiunea a II-a – „Parcul cel mai curat” Colegiul tehnic ”Edmond Nicolau”  a câştigat o mențiune şi o vizită la Grădina Botanică “Alexandru Borza”, iar la Secţiunea a III-a –Aşii reciclării” Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” a primit premiul II, în valoare de 750 lei.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin