Sâmbătă, 11 iunie 2016, o zi cu restricții de circulație

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin
  • Pentru sâmbătă, 11 iunie  2016, sunt anunţate restricții de circulație între orele 15.15-19.30, cu ocazia evenimentului ,,The Color Run”. Traficul va fi restricționat pe străzile Napoca, Piața Unirii, B-dul Eroilor, Iuliu Maniu, Baba Novac, Universității, I.C. Brătianu și M. Kogălniceanu.
    Tema cursei din acest an este reprezentantă de culorile tropicale din Hawaii. Atleții vor fi îmbrăcați în tricouri albe, iar culorile cu care vor fi ”împroșcați” la parcurgerea fiecărei etape de pe traseul vor fi unele naturale, biodegradabile, care nu pătează, susţin organizatorii.
  • Un alt eveniment care se va desfășura mâine la Cluj-Napoca (în Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”) și va impune restricții de circulație este ,,Lacul Lebedelor – Opera Aperta 2016”. Sâmbătă, 11 iunie 2016, între orele 20.30-23.30, traficul rutier va fi restricționat pe strada Cardinal Iuliu Hossu și strada Vasile Alecsandri. În schimb, programul de circulație al liniilor de transport public 35 și 30 va fi prelungit până la ora 24.00. Pe lângă cele două linii, cei prezenți la spectacol vor putea utiliza linia 25, care are program până la ora. 00.30

Opera Națională Română Cluj-Napoca a ales să-şi încheie, într-un mod grandios, Stagiunea lirică 2015-2016. În cadrul proiectului „Opera Aperta 2016”, clujenii sunt invitaţi să urmărească trei spectacole de excepţie, montate în aer liber, de către orchestra, corul și ansamblul de balet al Operei Naționale Române Cluj-Napoca, avându-i invitaţi speciali pe soliştii de renume internațional Carlos Almaguer din Mexic, Dragana Radaković din Serbia și pe dirijorul italian David Crescenzi:

  • Baletul ”Lacul lebedelor”, de Piotr Ilici Ceaikovski, prezentat pe o scenă special amenajată pe lacul Parcului Central și pe esplanada Casinoului, sâmbătă, 11 iunie 2016, de la ora 20.30.
    La spectacol participă şi un grup de elevi de la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” Cluj-Napoca.
  • Spectacolul de operă ”Nabucco”, de Giuseppe Verdi, care se va desfăşura în Piața Unirii, sâmbătă, 2 iulie 2016, de la ora 20.30.
  • Concertul de muzică spaniolă ”La Negra Noche”, pus în scenă în Piața Unirii, duminică, 3 iulie 2016, de la ora 20.30.
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin