România se mută la Cluj

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Federația Română de Tenis a anunțat că meciurile din Fed Cup, respectiv Cupa Davis, se vor disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

După victoria fetelor în fața Canadei, în meciul disputat la sfârșitul săptămânii trecute, tot la Cluj, căpitanul nejucător al echipei masculine de Cupa Davis, Gabriel Trifu a solicitat federației să organizeze meciul contra Marocului din turul al doilea al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis, în orașul de pe Someșul Mic. Întâlnirea dintre cele două echipe va avea loc între 7 și 8 aprilie. Joi, Federația Română de Tenis a anunțat că meciul se va disputa în Sala Polivalentă.

Și echipa feminină de Fed Cup se întoarce la Cluj-Napoca, conform anunțului oficial al federației de specialitate. România va întâlni Elveția în barajul pentru accederea în Grupa Mondială 1. Meciul va avea loc în weekend-ul 21-22 aprilie. Dacă la meciul cu echipa Canadei, Simona Halep a urmărit din tribune evoluțiile colegelor ei, la întâlnirea cu Elveția numărul 2 mondial este așteptată să se alăture echipei și să contribuie la o eventuală victorie a României. Din lotul pe care Florin Segărceanu îl va deplasa la Cluj-Napoca vor mai face parte, aproape sigur, Irina BeguMonica Niculescu și Sorana Cîrstea.

Cluj-Napoca este Oraș European al Sportului în 2018 și va mai găzdui și meciul de rugby cu Rusia, programat la data de 3 martie, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din Japonia 2019. Tot la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Campionatului European de tenis de Masă (cadeți).

foto cover: frt.ro

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin