Revenire spectaculoasă la CS Mănăștur

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Cu doar o săptămână înaintea reluării campionatului, echipa de rugby a cartierului, CS Mănăștur, a oficializat revenirea lui Mihai Cozma.

Fostul internațional al României a mai jucat la Mănăștur în sezonul 2014/2015 când echipa clujeană a obținut medaliile de argint ale Diviziei A. Mihai Cozma s-a format la Universitatea Cluj și a mai jucat în carieră la Dinamo, alături de care a obținut un titlu de vicecampion al României la rugby în 7.

”Mihai este un sportiv excepțional care, prin revenirea la echipă, aduce un plus enorm. Este un lider în teren, are o personalitate multiplă, este exact omul de care CS Mănăștur avea nevoie în partea a doua a campionatului. Știu că Mihai este implicat în multe proiecte, dar sper să reușim de data aceasta să-l ținem lângă echipă mai mult timp”, spune Patrice Podină, manager CS Mănăștur.

Mihai Cozma are 26 de ani și, pe lângă sport, a cochetat și cu modelingul. La doar 22 de ani a fost unul din finaliştii concursului „Covermodel” , organizat de cel mai mare brand de reviste pentru bărbați, Men’sHealth și a apărut pe coperta revistei în 2013. Mihai a început să practice rugby la 16 ani, iar după doi ani era deja convocat la echipa națională U18. Un an mai târziu aripa de la CS Mănăștur a luat locul IV la Junior World Rugby Cup în Rusia, în 2010.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin