Primăvara începe cu o „provocare”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Dragi prieteni,
Primăvara, cu soarele ei blând, se apropie cu pași repezi iar noi, echipa CERT-Transilvania, dorim să profităm de acest prilej pentru a va lansa o nouă provocare: să oferim câte o bicicletă copiilor aflați în zonele defavorizate ale Munților Apuseni.
Demarăm, așadar, un nou proiect social prin care ne propunem să pregătim aproximativ 80 de biciclete, ce vor fi donate micilor beneficiari, pentru a-i ajuta să ajungă mai ușor la școală, pentru a-i încuraja să-și continue studiile și, de ce nu, pentru a aduce un strop de bucurie și speranță.
Pentru reușita acestei campanii avem nevoie de sprijinul vostru, care poate veni sub forma unei biciclete noi sau a uneia pe care copiii dumneavoastră nu o mai folosesc, chiar dacă necesită mici reglaje sau reparații – noi ne vom ocupa de recondiționare. Puteți face donații și în bani, în contul Asociației CERT-Transilvania, RO36BTRL01301205109280XX , deschis la Banca Transilvania, iar la finalul campaniei, vom achiziționa din suma astfel adunată bucuriile pe două roți.
Dacă și voi credeți în dreptul fiecăruia la o copilărie fericită și într-un viitor mai bun prin educație, vă invităm să vă alăturați campaniei noastre!
Detalii și informații suplimentare:
Flaviu Garbo, Tel : 0722.248.118, e-mail : office@cert-transilvania.ro

„Cum procedăm?” „Unul din voluntarii CERT TRANSILVANIA vine la domiciliul tău, ridică bicicleta şi se întocmeşte un proces verbal de predare – primire. Trebuie doar să ne laşi un număr de telefon (aici) să te contactăm sau poţi lua legătura cu preşedintele fundaţiei care are numărul de telefon în prezentare”.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin