Preparate inedite din ciuperci şi muzică aleasă, într-un nou eveniment culinar marca Vali Coman

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Seria de evenimente ce îmbină spectacolul gastronomic şi cel muzical continuă şi anul acesta la Roata Făget Kerékcsárda.  Cunoscutul restaurant aflat la marginea Mănăşturului şi celebrul Big Boletus organizează vineri, 18 mai, începând cu ora 18.00, un eveniment special sub sloganul  „Artă, savoare, armonie”.

Astfel, pe terasa Restaurantului Roata Făget din Cluj-Napoca, Big Boletus – Valentin Coman va pregăti, alături de chef-ii din bucătărie, preparate inedite din ciuperci: salate, bruschete, platouri combinate (chiftele, ciuperci pane, bulete), ciorbă de măcriș cu ciuperci, papricaș de pui la ceaun cu ciuperci și mămăliguță, degustări de vinuri și multe altele.  Pentru a spori farmecul şi savoarea bucatelor, invitații speciali Nicu Bendea și Constantin Trofin vor contribui cu momente comice şi pastile umoristice. Şi la capitolul muzică, ne vom bucura de vocea Adrianei Andreica, ce va aduce muzica folk cu chitara sa, şi de muzica ambientală și tematică adusă de interpreți de valoare ca Deák Albi (vioară) și Czala Gyusi (pian și voce).

Organizatorii ne-au asigurat că pe parcursul serii, oaspeţii vor avea parte de numeroase surprize plăcute.

Pentru a vă asigura o seară de neuitat, organizatorii vă solicită rezervarea locurilor, fie direct la recepție, fie la numărul de telefon: 0743 555 935.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin