Poftiţi la muzeu. Virtual.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Dincolo de vreme şi vremuri, pentru iubitorii de frumos şi pentru cei care doresc să se bucure de o vizită la muzeu sunt disponibile tururi virtuale gratuite.

Astfel pe site-ul Institutului Naţional al Patrimoniului, prin direcţia Centrul de Informatică, Memorie şi Sinteză Culturală (CIMEC), găsim lista muzeelor din România cu tur virtual şi imagini panoramice, structurată pe judeţe şi localităţi.

Accesând http://www.cimec.ro/muzee/muzee-cu-tur-virtual.html puteţi vizita mare parte din Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Expoziţia Limes din cadrul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei, sau parcurge un tur video ghidat prin Muzeul de Mineralogie al UBB.

Un tur virtual prin colecţiile UBB este disponibil pentru cei interesaţi şi pe pagina de prezentare a UBB la adresa https://www.ubbcluj.ro/ro/despre/prezentare/turvirtual.php. Tot de aici poate fi accesat şi turul virtual prin Parcul Sportiv Universitar „Dr. Iuliu Haţieganu”.

În plus, dacă vă e dor de o ieşire din ţară şi o vizită în spaţiul cultural european, colecţiile Europeana, o iniţiativă a Uniunii Europene, vă stau la dispoziţie online.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin