Pentru copiii abandonați, Alfa Grup aduce, la Roata Făget, microbiștii alături de fotbaliștii CFR-ului

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Asociația Alfa Grup vă invită la evenimentul anual ”CFRiștii ajută!”. Ajuns la a IV-a ediție, acesta va avea loc marți, 17.12.2019, începând cu orele 19:30, la Roata Făget Kerékcsárda Cluj. Organizatorii vor oferi o seară în care oameni frumoși și iubitori de fotbal se întâlnesc pentru a face bine. Se vor licita tricouri cu autografe și alte obiecte iubite de microbiști, tablouri, dar și obiecte utile. De data aceasta alături de cauza copiilor abandonați se încearcă și obținerea de sprijin pentru ”o tânără frumoasă și foarte puternică” – GIZI –  care se luptă de mai bine de 1 an de zile cu o boală cruntă: leucemia.

”Cine este GIZI? Gizi a fost și este acel om frumos, care oferă atenție și dragoste, fără a aștepta nimic în schimb. În octombrie 2018 a aflat că suferă de leucemie acută limfoblastică, cu șanse de supraviețuire în țară aproape 0. Prin intermediul campaniei ,,Fii unul din 100000!” a putut primi, de data asta ea, multă atenție, dragoste și ajutor. Cu sprijinul celor care au donat, Gizi a putut urma, și încă urmează, un tratament în Israel, foarte bine pus la punct, dar foarte costisitor!
Mulțumiri speciale domnului Sipos Jozsef, inițiatorul acestui eveniment pentru că pune la dispoziție Restaurantul Roata Făget și alte resurse pe care le deține: bufet, muzică bună și mult suflet! Mulțumiri jucătorilor C.F.R care vor fi prezenți alături de noi și care vor aduce tricouri cu autograf pentru a fi licitate.”, au transmis organizatorii.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin