Olimpia Cluj, matematic campioana României

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin
Sâmbătă, 14 mai, de la ora 10,00, pe terenul sintetic din Dealul Copoului, a avut loc meciul, restant, din etapa a 3-a a Superligii naționale de fotbal feminin.
Echipa antrenată de Mirel Albon, Olimpia Cluj-Napoca, a învins echipa de pe locul 3, Navobi Iași, cu scorul de 5-0, după ce în urmă cu două zile a mai marcat o victorie, scor 7-1, și în fața formației Vasas Femina Odorhei. Cu aceste victorii echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca s-a distanțat la 7 puncte de principala contracandidată, ASA Târgu Mureș. Așadar, la doar două etape înainte de finalul sezonului Superligii naționale de fotbal feminin, Olimpia Cluj-Napoca este, matematic, campioana României.
Jucătoarele noastre au învins fără probleme echipa gazdă din Iași, cele cinci goluri fiind înscrise de către Giurgiu Adina (12′), Bâtea Mara (32′), Ciolacu Mihaela (38′), Lunca Alexandra (70′, 76′).
„Ne-am dori foarte mult ca să încheiem de pe acum conturile pentru ediția această de campionat, să nu mai avem stres pentru următoarele etape, duminică viitoare, cu Iașiul la Cluj să putem să sărbătorim și să ne concentrăm atenția și energia pentru celelalte două obiective: finala Cupei României din 24 mai și meciul cu Albania din 2 iunie, de la Tirana, unde vor fi mai multe jucătoare de la Olimpia și unde o victorie este extrem de importantă în ecuația calificării la turneul final al Campionatului European. Cred că această generație de fete merită o astfel de calificare”, a spus antrenorul Olimpiei Cluj.
Olimpia Cluj-Napoca va disputa, ultimul meci pe teren propriu, duminică, 22 mai, de la ora 11:00, pe terenul de la Baza Sportivă „Ardealul”, urmând ca marți, 24 mai de la ora 16:30, să dispute finala Cupei României, împotriva formației ASA Târgu Mureș, pe stadion „Michael Klein” din Hunedoara.
Clasament Play-Off Superligă:
1. Olimpia Cluj, 32 pt
2. ASA 2013 Târgu Mureș, 25 pt
3. CS Navobi Iași, 17 pt
4. Vasas Femina Odorhei, 11 pt.
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin