Napoca Jiu Jitsu Academy – pregătire la nivel înalt în Mănăştur

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

La mai puţin de o jumătate de an de la deschiderea la Cluj a clubului Napoca Jiu Jitsu Academy, fondatorul acestuia reuşeşte performanţe după performanţe. Astfel Roland Pauletti, cel care conduce antrenamentele şi activitatea clubului în Mănăştur, a cucerit medalia de argint la ultima ediţie a Cupei României de BJJ. Performanţa personală e dublată de prezenţa elevilor săi la competiţii, dar şi de atenţia pe care o acordă dezvoltării calităţilor sportive prin acumularea de experienţă din contactul direct cu cei mai buni practicanţi ai artelor marţiale. În acest sens, astăzi, în sala de sport OH din Mănăştur are loc un Seminar  Jiu Jitsu Brazilian condus de Tudor Mihăiţă, centură neagră 1 Dan şi Campion European ADCC.

17 Februarie 2018. Cupa României BJJ. Primul test la care noi am răspuns „Prezent”. Ne întoarcem cu o medalie de argint, obținută prin Coach Roland Pauletti (Adult, Avansați, -70kg). Mult respect însă pentru băiatul din poza 2, Turți Angelo, care după doar 4 luni de BJJ, s-a mobilizat, a slăbit 6kg pentru a face categoria, și a pus totul pe saltea. #respect

Într-o confesiune, cel mai titrat antrenor de BJJ român Tudor Mihăiţă, făcea un istoric al acestui stil la noi în ţară şi anunţa organizarea primului „Campionatul European ADCC” în România:

„În ianuarie 2018 s-au împlinit 15 ani de când practic BJJ. Sunt totodată 15 ani de la începutul practicării acestui stil de arte marțiale în România. Așa cum am mai spus-o, totul a pornit de la niște sparringuri cu vărul meu pe covorul din sufragerie. Am iubit și iubesc BJJ-ul la fel ca în prima zi. Poate chiar mai mult. Mi-am dorit întotdeauna să împărtășesc bucuria pe care o simt atunci când mă aflu pe saltea cu cât mai mulți oameni. Țelul meu principal rămâne răspândirea BJJ-ului în cât mai multe locuri din țară și străinătate, pentru ca oamenii să descopere frumusețea acestei arte marțiale și a sportului în general.

Pentru a sărbători acești 15 ani de BJJ în România avem un dar special pentru toți iubitorii sporturilor de lupta la sol: organizarea „Campionatului European ADCC” în România! Pe 6 octombrie 2018 la București, sportivi din țară noastră și Europa au șansă de a deveni Campioni Europeni (adulți și master) și a se califica (cu toate cheltuielile incluse) la cea mai prestigioasă competiție de lupta la sol din lume: Campionatul Mondial ADCC (Las Vegas, 2018)! Această realizare se datorează tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea scenei competiționale a Asociației Pro BJJ la nivelul de astăzi: sportivi, antrenori și staff organizatoric!”

Tudor Mihăiţă: Fondator şi antrenor al clubului de arte marţiale Absoluto. Specializare: Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) în toate formele sale: Gi, No Gi, Autoapărare (Gracie Jiu Jitsu) şi pentru Mixed Martial Arts (MMA).
Palmares ca antrenor: 4 titluri Mondiale (BJJ şi Newaza), 1 titlu Mondial SportAccord (Newaza) şi 9 titluri Europene; MMA: 31 victorii – 7 înfrângeri. Singurul antrenor român cu titlu Mondial SportAccord în palmares. Absolvent al Şcolii Naţionale de Antrenori.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin