Mini bibliotecă în aer liber, program extins şi cărți în dar

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Cu ocazia „Săptămânii naționale a bibliotecilor”, vineri, 19 aprilie, de la ora 12:00, va avea loc inaugurarea mini bibliotecii în aer liber din incinta Parcului Sportiv „ Dr. Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Inițiativa constă în amplasarea de căsuțe cu cărți în zonele de joacă pentru copii, lângă băncile de pe aleea principală și în zona foișoarelor din Parcul Sportiv și este rodul unei excelente colaborări dintre Biblioteca Județeană și Universitatea „Babeș-Bolyai”.

De asemenea, pentru a oferi cât mai multor membri ai comunității oportunitatea de a beneficia de serviciile bibliotecii în timpul lor liber, filiala „Traian Brad” din cartierul Mănăștur își va extinde programul de funcţionare în zilele de sâmbăta, în intervalul orar 10.00-14.00.

Astfel, utilizatorii şi viitorii utilizatori ai filialei din cel mai mare cartier al oraşului Cluj-Napoca, sunt aşteptaţi să împrumute cărți, să participe la activități, să vizioneze filme, să petreacă timp împreună la bibliotecă.

În cadrul manifestărilor derulate cu ocazia „Săptămânii naționale a bibliotecilor”, Biblioteca Județeană oferă permise gratuite de intrare la bibliotecă pentru toate vârstele și oferă cărți în dar tuturor vizitatorilor bibliotecii.

„Săptămâna națională a bibliotecilor” este sărbătorită la nivel național de bibliotecile publice din întreaga țară, în jurul datei de 23 aprilie.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin