Mămicile îşi prezintă afacerile la Târgul Mamprenoarelor de la Muzeul Etnografic

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Târgul Mamprenoarelor va avea loc la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, între 5 și 6 mai, la Cluj-Napoca.

Alina Bota, fondatoarea Comunității Mamprenoarelor și organizator al târgului, susține că este important să afle cât mai multă lume că, atunci când alegi să cumperi de la o mama, sprijini în primul rând educația generațiilor viitoare.

Câteva zeci de mame antreprenor din Cluj-Napoca, Iași, București, Ploiești, Alba-Iulia și Timișoara se vor afla la Muzeul Etnografic din Cluj-Napoca, unde își vor prezenta produsele și serviciile, dar și poveștile personale din spatele acestor afaceri, în cadrul unui program bogat și creativ, cu surprize și pentru cei mici, și pentru cei mari. Între orele 10:00-20:00, vor avea loc o serie de ateliere practice: de la gătit sănătos, aranjamente florale, împâslit lâna și până la ateliere de educație financiară pentru copii. Nu vor lipsi prezentările pe teme precum sănătatea esențială a familiei, contribuția terapiilor complementare cum ar fi Bowen și Naturopatia, prezentarea de produse naturale de îngrijire corporală și curățenie. Publicul va putea lua parte la un atelier decoupage pentru adulți și copii și va asista la o paradă a modei cu rochițe pentru fetițe între 0-4 ani. Pe tot parcursul târgului vor avea loc shooting-uri profesionale pentru copii, într-un cadru special amenajat și sesiuni de pictură pe față și pe ipsos, demonstrații de măiestrie și chiar de terapii.

Târgul este organizat de către Comunitatea Mamprenoare și Handmade Transilvania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și BT Mic.

Evenimentul este punctul culminant al unei serii de întâlniri sub titlul generic Zilele Mamprenoarelor, programate între 3-6 mai 2018, la Cluj-Napoca. Astfel, în 3 mai are loc workshopul „Și mămică, și antreprenor de succes”, axat pe Educație și Atitudine pentru Succes, dedicat femeilor (mămici sau nu) care își doresc să intre în comunitate, pentru a-și clarifica sau dezvolta ideea de afacere. În dată de 4 mai va avea loc cel de-al doilea workshop “Și mămică, și manager de succes”, dedicat membrelor mai vechi ale comunității, care dețin deja afaceri mici aflate în diferite stadii de dezvoltare, în cele mai diverse domenii: de la mici ateliere de produse hand-made, până la avocați, psihologi, terapeuți, nutriționiști, comunicatori, poeți, designeri florali și ciocolatieri.

Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator pentru mamele care își doresc dezvoltarea unei afaceri proprii, care să le permită să devină independente financiar. A fost fondată în urmă cu doi ani de către Alina Bota, mamă, antreprenor, economist, cu experiență de peste 18 ani în domeniul financiar-bancar și are acoperire internațională, cu comunități locale conduse de manageri locali în orașe precum București, Iași, Cluj-Napoca, Ploiești, Timișoara, Alba-Iulia și în continuă creștere, cu extindere în Elveția, Franța, Belgia sau UK.

Mai multe informații despre comunitate găsiți pe:

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin