Lucruri „minunate” în Mănăştur

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Primele semne ale primăverii au apărut şi în cartierul nostru. După dispariţia zăpezii şi a gheţii de pe aleile dintre blocuri, oameni „harnici” şi firme specializate au trecut la treabă şi au toaletat copacii din faţa blocurilor. Asta se întâmpla în urmă cu două săptămâni.

Astăzi, şi-au făcut timp şi să le adune:

Dar nu pe toate:

Semne bune se arată şi în zona „parkingului de pe Negoiu”. Celebra ruină pare a prinde viaţă, ceva utilaje par a avea activitate în zonă şi, culmea, chiar şi un transport de prefabricate a fost adus pentru ridicarea parkingului.

Trebuie să ţinem cont şi de lucrurile bune care se întâmplă şi în interior, nu doar pe drumurile cartierului. La biblioteca din Mănăştur, jocuri intresante, pentru toate categoriile de vârstă şi diverse grade de dificultate sunt puse la dispoziţia celor mici şi mari. Jocurile au fost primite de la Muzeul Jocurilor din Chemnitz, Germania.

Tot la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj – Filiala „Traian Brad” puteţi lua parte la Ziua Internaţională a Cititului Împreună (ZICI) în România, un eveniment global marcat de milioane de oameni în peste 100 de țări, organizată de către Lit World (http://www.litworld.org/). În 16 februarie 2017, puteţi intra în legătură, via skype, cu autori ai cărţilor pentru copii, puteţi citi / asculta împreună cu cei mici poveşti minunate sau vă puteţi juca câteva minute în cadrul bibliotecii situată pe Strada Izlazului, nr.18.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin