Locul I pentru România la Campionatul European de Taekwon-do ITF

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

România obține locul I pe națiuni la Campionatul European de Taekwon-do ITF desfășurat anul acesta la Cluj, câștigând cele mai multe medalii de aur.

Campionatul European de Taekwon-do ITF pentru juniori și seniori s-a desfășurat în perioada 25-30 aprilie 2023 în Cluj-Napoca, în BT Arena.

Echipa României câștigă această ediție a Campionatului European având 34 de medalii – 10 de aur, 9 de argint și 15 de bronz, urmată de Polonia, echipă ce pierde locul 1 departajată de o medalie de aur, dar având un total remarcabil de 36 de medalii câștigate – 9 de aur, 12 de argint și 15 de bronz, iar poziția a treia a revenit Ucrainei cu un total de 20 de medalii – 7 de aur, 4 de argint și 9 de bronz.

Remarcabilă performanța sportivului clujean Sabău Alexandru, ACS Delta Mixed Martial Arts Academy Cluj, acesta obținând titlul de Campion European la categoria 56 kg, juniori.

Bucuria sportivilor români a fost distribuită în toată lumea prin intermediul rețelelor sociale:

O galerie impresionată realizată de fotograful Sorin Bajan poate fi urmărită pe pagina de facebook a Federației Române de Taekwon-do ITF.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin