Liberty Multirotor Racing – două zile de activităţi pentru amatorii de aeromodele

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Asociația Română de Aeromodelism organizează, între 25 şi 26 august 2018, la Liberty Tehnology Park, competiţia Liberty Multirotor Racing. Întrecerea multirotoarelor de la Cluj va fi sprijinită de Asociaţia Părinte Înfloreşti, care va organiza “colțul de activități” dedicate copiilor.

Astfel, pentru participanţii cu vârste între 6 şi 10 ani, vor fi deschise atelierele de aeromodelism, în cadrul cărora copiii vor putea să își construiască și să își decoreze propriul avion-aeromodel și să îl ia acasă. Aeromodelele construite de copii vor putea participa duminică la o competiție în care deținătorul avionului care va zbura cel mai departe va primi un premiu oferit de HPI Racing.

Copiii, mai mari sau mai mici, vor avea, pe tot parcursul celor două zile de Liberty Multirotor Racing, activități diverse precum: show cu înghețată moleculară (naturală 100%, înghețată cu azot lichid) susținut de Chef Roxana Pârjol, tatuaje tematice cu sclipici, masaj reflexogen super amuzant la mini-aleea terapeutică a ZEM Center, expoziție de aeromodele, automodele și navomodele, lansare rachetomodele și, nu în ultimul rând, un… “photo corner”, unde cei mici se vor putea fotografia în ipostază de pilot, cu ajutorul Salanta Bere Photography.

Activitățile pentru copii vor fi susținute de Asociația Părinte Înfloreşti și partenerii săi: Asociația Euroavia, L’albero dei Sogni, Zem Center, HPI Racing, Studio Harmony și Tatuaje Sclipitoare, ajutaţi de voluntari.

La Liberty Multirotor Racing 2018, ediția a II-a, piloți de aeromodele din țară și din străinătate se vor  „duela” pe o pistă în aer liber. Multirotor Racing este un tip nou de sport, cu aeromodele controlate, într-o cursă contra cronometru. Liberty Multirotor Racing 2018 are două categorii: Multirotor Racing și Multirotor Freestyle, iar doritorii s-au putut înscrie pe aeromodelism.ro, până pe 13 august. Pe lângă competiția în sine, vizitatorii vor mai avea parte de demonstrații și cu alte tipuri de aeromodele (avioane, elicoptere etc.) și automodele. Intrarea va fi liberă, dar vizitatorii vor fi încurajați să susțină aeromodelismul prin participarea la activitățile organizate pentru copii și prin donații în urnele ce vor fi special amenajate în acest scop.

Program:

Sâmbătă

  • 10:30-14:00 – Antrenamente competiţie Multirotor Racing
  • 14.00-15:00 – Pauză de masă
  • 15:00-17:15 – Calificări competiţie Multirotor Racing
  • 17:30-19:00 – Competiţie Freestyle

Duminică

  • 10:00-12:00 – Calificări competiţie Multirotor Racing
  • 12:00-13:00 – Pauză de masă
  • 13:00-16:00 – Main Event: Competiţie Multirotor Racing
  • 16:00-16:45 – Festivitatea de premiere

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin