Împreună pentru sănătatea copiilor – PEDITEL 1791

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Dragi mămici, aveţi hăinuţe, încălţăminte de copii, jucării, cărţi, dar şi haine adulţi pe care nu le mai folosiţi?
Haideţi la Târgul caritabil ” Împreună pentru sănătatea copiilor”, duminică 13 mai, pentru a ajuta împreună ca PEDITEL 1791 să ajute gratuit 5.000 de copii în plus. ÎNSCRIERI LA 0726335273.

Fundația Părinți din România, inițiator al serviciului PEDITEL 1791, organizează împreună cu Asociația Firul Ariadnei, Atelierul BUBU și MUSETTE târgul caritabil ”Împreună pentru sănătatea copiilor”. 

PEDITEL 1791 funcționează din ianuarie 2014 și a ajutat gratuit până în prezent, peste 120,000 de copii.

 În 2017, cei 15 medici specialiști și primari care fac parte din echipa Peditel 1791 au ajutat cu empatie, calm, răbdare, dedicare, profesionalism și neconditonat,gratuit peste 53.339 copii, recordul de apeluri fiind înregistrat în dată de 29 decembrie, 227 apeluri, iar din luna august, numărul mediu de apeluri pe luna depășește 5,000.  În 2018, în primele 4 luni (ianuarie-aprilie) au fost ajutați aproximativ 20,000 de copii la nivel național, cu o medie de peste 200 apeluri în weekendceea ce face că serviciul Peditel 1791 să fie cel mai solicitat și utilizat serviciu medical din România. Pentru accesibilizarea Peditel 1791 pentru toți paritnii, prin acest târg caritabil ne-am propus că medicii Peditel 1791 să ajute gratuit,  în următoarea perioada 5,000 copii în plus.

Pentru prima dată, organizăm prima TOMBOLĂ PEDITEL 1791, cu peste 40 de premii: pretreceri copii, rechizite, cărți, produse fashion și beauty, servicii beauty, jucării educaționale, vouchere cadou, produse sănătoase, oferite de către partenerii evenimentului: Musette, Atelierul Bubu, Caravana Veseliei, Oriflame, Casă Orena, Gabriela Popescu MakeUp, Playful Learning, Cartemma, Cool Kids, NLD Profile, Managis Bio, iar lista partenerilor continuă să crească în fiecare zi.

„Gabi Barbu şi Adrian Barbu sunt primii noştri voluntari, din 2010. Împreună am facut deja 8 ani. Au fost activi şi implicaţi în absolut toate evenimentele şi proiectele noastre. Duminică 13 mai, între orele 10:00-20:00, cu „Firul Ariadnei”, vin cu ateliere de jonglerie, pictură pe faţă şi ateliere de reciclat.
Sunt cei mai creativi, inventivi şi jucăuşi adulţi pe care i-am cunoscut” – aşa îşi prezintă Centru Peditel 1791 invitaţii din Mănăştur care vor anima târgul caritabil de la Cluj Arena.

Duminică gătim! Ne jucăm cu marionete şi facem bine altor copii, donând!

Târgul caritabil ” Împreună pentru sănătatea copiilor” vine cu un concept unic:

Garage sale – vânzarea de hăinuțe, jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte copii și adulți, cărți  noi sau în stare bună, pe care părinții le pot vinde și face o donație către Peditel 1791. Astfel susținem consumul responsabil și reciclarea, precum și a transmite mai departe, altor copii, bucuria de a dărui

 Ateliere distractive și creative pentru copii și părinți

  • Atelier de gătit sănătos cu echipa Managis Bio
  • Atelier de reciclat și crafting cu Asociația Firul Ariadnei
  • Pictură pe față- Asociația Firul Ariadnei și Caravana Veseliei
  • Atelier de modelat – Caravana Veseliei
  • Jonglerie- Asociația Firul Ariadnei
  • Spectacole de dans, balet- Clubul de dans Caravana Veseliei
  • Recital de chitară- Caravana Veseliei
  • Demonstratii de Tae Kwondo- Caravana Veseliei

TOMBOLĂ Peditel 1791- peste 40 de premii

Toate biletele vândute vor merge în susținerea serviciului Peditel 1791, care își propune să ajute gratuit 5,000 de copii în plus să nu ajungă la spital, dacă nu au o urgență medicală.

REGULAMENT: o persoană poate cumpără un număr nelimitat de bilete la tombolă. Validarea participării la tombolă se face prin trimiterea unei e-mail cu OP-ul plății biletului pe email: contact@peditel.ro cu Subiect: PARTICIPARE TOMBOLĂ.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin