Handmade Transilvania – târg de Crăciun cu daruri alese

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Clujenii sunt aşteptaţi în acest week-end la un Târg de Crăciun cu daruri alese – Handmade Transilvania. Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a două zile, sâmbătă, 8 decembrie, şi duminică, 9 decembrie, în clădirea Casino din Parcul Central. Organizatorii ne promit o atmosferă de sărbătoare, cu muzică bună și miros de ciocolată caldă, iar adulții și copiii sunt invitați să participe la ateliere de creație în sala de la etaj.

La acest târg, alături de meșteri, artiști și artizani care realizează o mulțime de lucruri utile, majoritatea produselor fiind unicat sau produse în serie mică, veți putea pregăti cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi: îmbrăcăminte, cosmetice, portofele, agende, bijuterii, ornamente de Crăciun, poșete, eșarfe, produse pentru casă, toate realizate cu migală și dăruire.

Handmade Transilvania a pornit la drum acum 2 ani, cu scopul de a-i ajuta pe micii producători să își expună produsele într-un cadru potrivit.

Program: sâmbătă, 8 decembrie, între 15.00-20.00 și duminică, 9 decembrie, între 10.00-20.00.

Atelierele se adresează atât adulților, cât și copiilor, pentru mai multe detalii vă invităm pe pagina de facebook Handmade Transilvania.

Handmade Transilvania este o comunitate al cărei scop este să încurajeze producția locală de bunuri și să-i susțină pe micii producători, prin cursuri, ateliere și evenimente, care să-i aducă în fața publicului larg.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin