„Este așa de ușor să faci bine” – Cinema Dacia. 4 martie

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Direcția de Asistentă Socială și Medicală Cluj Napoca în colaborare cu Asociația “Life Education for All” și cu Asociația “Misionarii lui Padre Pio” va organiza în data de 4 martie a.c. cea de-a doua ediție evenimentului umanitar “8 Martie pentru femeile invizibile ale Clujului”. La eveniment vor participa copiii talentați din grupul Mini Star care ne vor încălzi tuturor sufletele cu melodii care ne vor aminti de copilărie și de relația specială între mame și copii .
Invităm astfel pe toți clujenii cu suflet mare să le ofere personal câte un dar de suflet de ziua femeii beneficiarelor din Centrul Social de Urgență și din Centrul de Găzduire Temporară. Îi așteptăm așadar pe data de 4 martie între orele 11-12.30 la Cinematograful Dacia (sala mare) de pe strada Bucegi să le cunoască și să le ofere un dar de suflet care să aducă primăvara și în sufletele acestor femei cu care viața n-a fost prea darnică!
Cele aproximativ 40 de femei care sunt beneficiarele celor două centre au pierdut lupta cu feminitatea din cauza bătăliilor zilnice cu o viață nu tocmai uşoară. Din diverse motive nu au sau și-au pierdut propria locuinţă și locuiesc temporar în cele două centre simțindu-se cumva norocoase că au un acoperiş deasupra capului și mâncare asigurată, dar uitând cum este să zâmbești, să speri, să iubești. Deoarece primesc haine și găzduire temporară din partea Primariei vă sfătuim să le dăruiți pe lângă obiecte de igienă corporală (tampoane, geluri de duş, şampoane, roll-oane, perii și paste de dinți), produse de curățenie (săpun, detergent de haine) şi lucruri care să le amintească de faptul că sunt femei (flori, bijuterii, parfumuri, o pereche de ciorapi, o ciocolată).
Mulțumim celor de la Acid Cat pentru că vor oferi câte o bijuterie handmade unicat doamnelor sărbătorite și saloanelor Esteline Beauty Center și Stylish Beauty Center pentru că le vor tunde, vopsi și aranja gratuit pe beneficiarele celor două centre sociale de urgență.
Ne dorim ca la începutul lunii martie, atunci când fiecare dintre noi se gândește la femeile dragi din viața noastră, clujenii să dea din nou dovadă că sunt oameni inimoși cărora le pasă de ce se întâmplă în comunitatea lor și să facă din ziua de 4 martie o zi în care aceste femei să nu se mai simtă ale nimănui. Este așa de ușor să faci bine!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin