Eroi de poveste – o aventură în care cei mici se alătură personajelor din carte

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

„Imaginaţia este cea mai frumoasă jucărie a copilăriei! Cu ajutorul ei, un simplu băţ devine o sabie magică, iar un părculeţ – un regat cu prinţese şi dragoni. Chiar şi atunci când citesc, copii îşi imaginează cum ar fi să fie în locul personajelor principale. Dar, decât să îşi imagineze, de ce să nu fie ei protagoniştii propriei poveşti?” – aşa începe aventura Eroilor de Poveste.

Soții Andra și Adrian Szilagyi creează cărți de povești personalizate pentru cei mici, în care protagonistul este chiar copilul pentru care este dăruită cartea. O idee venită din dragostea pentru copii, o fabricuţă de cadouri care-şi măreşte mereu numărul poveştilor, al aventurilor în care copiii pot deveni personaje principale. Cei mici (sau mai mari) îşi vor regăsi numele în cărţile pe care le primesc cadou, ei fiind de acum personaje principale în numeroase aventuri. Pot fi ajutoarele lui Moş Crăciun, se pot lupta cu spiriduşii cei răi, sau chiar să facă cunoştinţă cu personajele colorate din lumea circului. Şi asta fără să se ridice de pe canapea. Totul a fost posibil cu puţină imaginaţie şi cu o poveste scrisă numai pentru ei.

„E extrem de emoționant să vezi mămici lăcrimând de fericire la deschiderea cărții, tătici care ne trimit mesaje de mulțumire și copii fascinați de aventurile magice în care ei sunt eroii principali. Scopul nostru este acela de a aduce zâmbete în viața copiilor de pretutindeni! În secțiunea cărți personalizate găsiți toate variantele de povești disponibile în acest moment, unele dintre ele și în alte limbi, completați talonul de comandă, iar noi pregătim cartea” – Andra si Adrian Szilagyi.
În această perioadă, special pentru sărbătorile de iarnă, cărţile personalizate vin însoţite de un Ren de pluş, cadou din partea celor doi tineri antreprenori. Comenzile pot fi lansate de pe site-ul „Eroi de Poveste” (click aici)
În plus, în această săptămână, pe pagina de facebook se derulează un concurs ce oferă ca premiu „Pachetul de Crăciun” format din cartea personalizată „Vremea colindelor” şi simpaticul Ren de pluş. (detalii aici)
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin