Dezbatere publică pentru zona LaTerenuri

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

În Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism va avea loc luni, 10.06.2019, o şedinţă, în cadrul căreia se va dezbate documentaţia „PROIECT DE URBANISM: S.F. preliminar – reabilitare bază sportivă și amenajare parc, zona La Terenuri, cartier Mănăștur”.

Publicul interesat poate participa la această dezbatere începând cu ora 16:00, în Sala de sticlă a Primăriei, Calea Moţilor nr. 3.
Documentele supuse dezbaterii sunt postate pe site-ul primăriei şi pot fi consultate aici.

Lansată în urmă cu trei ani, o petiţie on-line a fost reactivată şi actualizată, solicitându-se intervenţia autorităților în zona LaTerenuri şi „stabilirea unui calendar şi a unui termen clar de finalizare a proiectului de amenajare”.

În urmă cu două luni, primarul Emil Boc a răspuns iniţiatorilor petiției (”Inițiativa La Terenuri-Spațiu Comun în Mănăștur” şi ”Societatea Organizată Sustenabil – SOS”) printr-un mesaj:
„Vă mulțumesc pentru susținere! Doresc să vă țin la curent cu privire la progresele acestui proiect, pe care îl consider și eu foarte important. Am demarat procedurile pentru realizarea unei baze sportive și amenajarea unui parc în zona „La Terenuri” din Mănăștur. Ne dorim să oferim mănășturenilor – și nu numai – un parc pentru toate vârstele și o bază sportivă modernă, cel puțin la nivelul celei din cartierul Gheorgheni. Mai multe informații: http://fb.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin