Descarcă declaraţia pe propria răspundere

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Modelul declaraţiei pe propria răspundere pentru circulaţia în cele două intervale orare, 20-05 şi 22-05, a fost publicat pe site-ul Cetrebuiesafac.ro

Acestea pot fi descărcate accesând următorul link: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.516 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Incidența înregistrată la 14 zile pentru judeţul Cluj este de 5,62, respectiv pentru Cluj-Napoca 6,88 şi 6,71 pentru Floreşti.

Cetrebuiesafac.ro este o platformă care ajută populația să înțeleagă mai bine care sunt regulile ce trebuie respectate în timpul pandemieii COVID-19. Un ghid simplu și practic, redactat pe înțelesul tuturor cu sprijinul Brigăzii de Comunicare Nonprofit, avizat de Departamentul pentru Situații de Urgență, bazat pe scenarii posibile prin care populația poate trece. Această platformă te va ghida prin situații variate și te va aduce mai aproape de măsurile recomandate pentru o mai bună protejare a ta, a familiei și a comunității tale în această situație de urgență.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin