De dragul fanilor, Simona Halep și Darren Cahill își dau întâlnire la Cluj

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Simona Halep și Darren Cahill vor fi prezenți la Cluj-Napoca, în cadrul manifestărilor incluse în ediția 2019 a Sports Festival.

Împreună, dar fiecare pe terenul lui

Nu este vorba despre o nouă colaborare între cei doi, chiar dacă fanii Simonei încă mai speră că Halep și Cahill vor lucra din nou împreună pentru un nou succes precum triumful de la Roland Garros.

La Cluj, antrenorul australian Darren Cahill va susține un masterclass specializat și se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferințe sportive. Organizatorii festivalului au anunțat că antrenorul va fi prezent și la meciul demonstrativ al perechii Simonei Halep/Marius Copil împotriva cuplului Flavia Phennetta/Fabio Fognini.

„Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Toate astea și alte câteva vor fi temele pe care Darren Cahill le va aborda pe 15 iunie, la masterclassul The Art of Coaching”. Festivalul va avea loc la Cluj Napoca între 13-16 iunie, anunță organizatorii.

Relația perfectă

Simona Halep și Darren Cahill și-au început colaborarea în 2016, la inițiativa Virginiei Ruzici, managerul Simonei Halep. Concomitent cu pregătirea Simonei antrenorul australian și-a păstratși rolul de analist de tenis masculin pentru rețeaua americană de televiziune ESPN la turneele de Grand Slam însă, acest lucru nu l-a împiedicat să o ducă pe Halep în fruntea topului mondial și să o ajute pe româncă să câștige primul, și singurul turneu de Grand Slam din carieră, Roland Garros.

Până să o antreneze pe Simona Halep, Darren Cahill a mai colaborat cu jucători precum Andy Murray și Fernando Verdasco, Lleyton Hewitt, care a devenit cel mai tânăr tenismen din istorie care a urcat în fotoliul de lider ATP, dar și cu Andre Agassi, cel mai în vârstă jucător din istorie din fruntea topului ATP. În circuitul feminin, australianul a mai pregătit-o pe Sorana Cârstea, Ana Ivanovic şi Daniela Hantuchova.

Simona Halep și antrenorul Darren Cahill au anunțat, la începutul lunii noiembrie a anului trecut, întreruperea colaborării. Australianul a fost cel care a făcut anunțul despărțirii de Halep, spunând că ruptura se produce strict din motive familiale ce țin de el.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin