Curs gratuit pentru copii în Săptămâna Verde

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Simplon Romania organizează în perioada 7-9 martie cel de-al 6-lea curs din programul Future Ready 3.0, pentru familiarizarea copiilor de 10-14 ani, într-un mod prietenos și interactiv cu dezvoltarea durabilă.

Future Ready 3.0 – se adresează copiilor între 10 și 14 ani din mediul rural și urban mic, iar înscrierea la oricare dintre cursuri se face doar de către un adult.

Cursurile se desfășoară online și sunt gratuite.

Misiunea: Planetă durabilă este cel de-al 6-lea curs din programul Future Ready 3.0, care își propune familiarizarea copiilor 10-14 ani, într-un mod prietenos și interactiv cu dezvoltarea durabilă.

„Pentru că poluarea și schimbările climatice ne afectează pe toți, vom explora împreună importanța protejării mediului înconjurătoar și a resurselor naturale. Vom introduce concepte precum: reciclarea, economia circulară, reducerea emisilor de carbon, risipa alimentară, obiective de dezvoltare durabilă, prin intermediul activităților practice și distractive”, anunţă organizatorii.

Cursul este gratuit și se va desfășura online în perioada 7-9 Martie 2023, zilnic între orele 17:30-19:30 pe platforma Zoom.
Pentru înscrieri și mai multe detalii, accesează pagina proiectului.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin