CS Mănăștur mai așteaptă pentru primul meci oficial din 2018

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Echipa de rugby CS Mănăștur nu va juca primul meci oficial din noul an nici la sfârșitul acestei săptămâni.

După ce Dinamo II s-a retras din campionat, echipa cartierului are cu două meciuri mai puține în program. Sâmbătă, de la ora 10:00 ar fi trebuit să se joace meciul primăverii, între CS Mănăștur și Sportul Studențesc, principalele candidate la promovarea în Divizia Națională de Seniori (DNS), dar întâlnirea a fost reprogramată pentru data de 21 aprilie, din cauză că la Cluj, sâmbătă, 31 martie, în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” se va disputa finala Cupei României, dintre Știința Baia Mare și CSM București.

”Am fost informați de Departamentul Competiții din cadrul FRR că finala nu s-a putut organiza la București sau la Iași, așa cum se dorea inițial, și că a fost mutată la Cluj. Nu ne convine deloc situația, este a doua săptămână la rând când suntem obligați să stăm degeaba. E păcat de băieți pentru că toate aceste lucruri le afectează pregătirea”, a declarat Patrice Podină, manager CS Mănăștur.

Nici antrenorul Mihai Roman nu este deloc de acord cu reprogramarea meciului.

”Mai întâi s-a retras Dinamo și nu ne-a picat bine pentru că noi ne-am dorit foarte mult să jucăm. Acum se joacă Cupa României și meciul nostru este mutat pe altă dată. Nu este deloc normal ce se întâmplă. Băieții s-au pregătit foarte bine, foarte intens. Ultimele două săptămâni am lucrat intens și fizic și tactic și mintal. Eram pregătiți să facem un meci foarte bun. Acum o luăm de la capăt”, a punctat Româna.

Sportul Studențesc și CS Mănăștur sunt ocupantele primelor două locul în Divizia A (după retragerea lui Dinamo II). Următoarea partidă pentru clujeni va avea loc, la data de 14 aprilie, la Sibiu, cu echipa locală CSM.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin