CS Mănăștur a pierdut primul meci al primăverii

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

După câteva săptămâni de amânări și reprogramări ale unor partide, CS Mănăștur a disputat primul meci al primăverii, la Sibiu, în compania ultimei clasate. Cu un singur punct acumulat în turul campionatului Diviziei A, sibienii păreau victime sigure în fața clujenilor însă, au produs surpriza campionatului trecând de Mănăștur cu 22-5.

Prima repriză a fost echilibrată, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă. Astfel, la pauză scorul era 7-5 în favoarea sibienilor și toată lumea aștepta reacția clujenilor. Însă, cei care au controlat jocul și au reușit să mai înscrie 15 puncte au fost tot rugby-știi CSM-ului, pe fondul unui joc fără extrem de slab al oaspeților.

”Am făcut o primă repriză bună, foarte slabă cea de a doua. Nimic nu s-a mai legat în jocul nostru și gazdele au profitat. Poate a fost și pauza asta forțată cu amânări și reprogramări, ne-au lipsit câțiva dintre jucători, dar nu căutăm scuze. Această înfrângere reechilibrează campionatul, după eșecul Sportului Studențesc în fața Griviței. Suntem trei echipe la bătaie pentru primul loc și ne concentrăm să nu mai facem pași greșiți în următoarele partide”, a spus Răzvan Roman, antrenor CS Mănăștur.

În urma rezultatelor înregistrare în prima etapă a returului, în clasamentul Diviziei A conduce Sportul Studențesc cu 16 puncte, urmată de CS Mănăștur 10 puncte și Rugby Club Grivița (8 puncte).

Etapa Viitoare CS Mănăștur primește vizita liderului Sportul Studențesc. Meciul este programat, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 10:00, pe terenul din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin