Copiii preșcolari au acces gratuit la Cupa Davis

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Federația Română de Tenis (FRT) a pus în vânzare biletele pentru meciul de Cupa Davis, dintre echipele României și Maroc, din turul 2 al Grupei a II-a a Zonei Europa/ Africa.

Biletele costă între 40 de lei (la ultimul inel), respectiv 70 de lei (la inelul 1), și pot fi achiziționate doar online, deocamdată, prin bilete.ro. Site-ul oficial al Federației Române de Tenis mai anunță că o persoană poate comanda maximum patru bilete pentru fiecare dintre cele două zile.

Sursa citată mai menționează și că accesul copiilor preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, este gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Maroc, meci din turul 2 al Grupei a II-a a Cupei Davis, are loc în perioada 7-8 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă, 7 aprilie, urmând ca duminică, 8 aprilie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin