Copiii împodobesc bradul de Crăciun la Cinema Dacia

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Ediţia specială de Crăciun a seriei OAMENI.ORAȘE.MEDIU îi aduce, din nou, astăzi, împreună pe cei mici, pe părinţi şi bunici la o întâlnire cu Asociaţia Firul Ariadnei în cadrul unei noi întâlniri eveniment organizată de „Asociația Colectiv A” & inițiativa „La Terenuri-Spațiu Comun în Mănăștur” în cadrul proiectului “Cinema Dacia – Mănăștur Central”.

„Vom confecționa ornamente și decorațiuni pentru Bradul de Crăciun, îl vom împodobi și, dacă suntem cuminți, îl putem avea pe însuși MOȘ CRĂCIUN!
Hai și tu cu lucruri pe care nu le mai folosești acasă, cum ar fi pet-uri, textile etc. și le vom transforma pe toate în minuni ale Sărbătorilor!”, ne invită organizatorii.

După masa de luni continuă la Cinema Dacia cu o discuţie despre „RISIPA ALIMENTARĂ, un fenomen care ne înconjoară zilnic”:
Invitați – Food Waste Combat, un proiect JCI Cluj care își propune să crească nivelul de conștientizare asupra problemei risipei alimentare și cum aceasta poate fi redusă cât mai mult.
După discuții – Film: primul documentar despre Risipa de Hrană în România, realizat în cadrul proiectului „România împotriva risipei de hrană” (Food Waste Romania) desfăşurat de Asociaţia MaiMultVerde, în parteneriat cu FoodWaste Elveţia (www.foodwaste.ch) şi Centrul de Resurse pentru Participarea Publică.

Eveniment in cadrul proiectului “Cinema Dacia – Mănăștur Central”
Organizatori: Asociația Colectiv A & inițiativa La Terenuri-Spațiu Comun în Mănăștur.
Proiectul “Cinema Dacia – Mănăștur Central” este finanțat de programul Actors of Urban Change, un program al Fundației Robert Bosch în cooperare cu MitOst e.V.
Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.
Parteneri și prieteni: Zile si nopti, Transilvania Reporter, Actual de Cluj, Clujul Cultural, Slicker.ro, Fundația Desire, Pata-Cluj, Centrul Cultural German, Asociația Firul Ariadnei, Sign maker, Buletin de Mănăștur.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin