Clujul în…ţeapă ?!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Asociaţia ,,SATIRICON” a epigramiştilor clujeni anunță a III-a ediție a concursului județean de epigramă în vederea ”racolării” de noi membri. Toți clujenii (din oraș și județ), indiferent de vârstă, sex, religie, naționalitate, partid, meserie, care simt că au umor, au știința creării versurilor în format fix și doresc să devină membri ai asociației, sunt invitaţi să trimită trei epigrame la tema
CLUJUL ÎN…ȚEAPĂ  și  UN MADRIGAL DEDICAT CLUJULUI pe adresa de mail satiriconcluj@gmail.com până la data de 20 mai 2017, în fișier atașat. Condiții de redactare: Times New Roman de 14, spațiere la un rând, cu diacritice. La ”Subiect” se va scrie: Concurs epigrame Cluj. În fișier, sub epigrame, pe pagina a doua, se vor scrie datele personale: numele și prenumele, adresa, telefonul.
Festivitatea de premiere va avea loc în 24 iunie, în cadrul spectacolui cu public organizat la Casa de Cultură a Studenților, ocazionat de Festivalul ”Eterna Epigramă”. Pe lângă calitatea de membru al asociației, cei mai bine clasați vor primi premii în bani și obiecte (cărți). 
Deoarece se va redacta o broșură cu textele primite, sunt rugați să trimită epigrame și membrii Satiriconului, aceștia neintrând în concurs.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin