Biblioteca din Mănăştur şi-a premiat „Micii creatori”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Filiala „Traian Brad” şi-a premiat câştigătorii concursului de creaţie literară „Micii creatori”. Aflat la ediţia a XVI-a, concursul a avut 22 de câştigători, elevi din clasele II – VIII de la şcolile „Liviu Rebreanu”, „Ion Creangă”, „Constantin Brâncuşi” și „Octavian Goga”, precum şi de la colegiile „Sigismund Toduţă”, „Gheorghe Şincai”, „Emil Racoviţă” şi liceul „Lucian Blaga”. Alături de cei mici s-au aflat părinţi, bunici, cadre didactice, precum şi membrii juriului, scriitorii Adrian Grănescu și Victor Constantin Măruțoiu.

De asemenea, au fost răsplătiţi cu premii şi cei mai fideli cititori din anul 2018: Irina Paula Someşan, Şcoala „Liviu Rebreanu”, clasa I-a, şi Flaviu Corchez, de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”, clasa a III-a.

Tot în cadrul festivităţilor dedicate micilor creatori a fost lansată o nouă provocare pentru iubitorii cărţilor. Este vorba de a VI-a ediţie a Concursului Naţional de lectură „Bătălia cărţilor”. Aşadar, „dacă îți place să citești, să dezbați, să-i convingi și pe alții să citescă, să îți faci prieteni noi, vino și înscrie-te la concurs!” – aşa sună invitaţia adresată de biblioteca din Mănăştur.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin