Atelier pentru viitoarele mămici la ZEM Center

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

ZEM Center organizează în data de 24 martie 2018, începând cu ora 10:00, la sediul centrului din str. C. Brâncuși nr. 53, Cluj-Napoca, un atelier recomandat viitoarelor mămici, cuplurilor care se confruntă cu infertilitatea,  gravidelor şi mămicilor care vor să depăşească anxietatea sau depresia.
Pentru a va ajuta în călătoria spre o viață sanătoasă, mai ales dacă vă pregătiţi să deveniţi părinţi, vă oferim acest workshop despre sănătate prin contribuţia Terapiei Bowen şi a unei diete specifice, după evaluarea cu biorezonanţă”, specifică organizatorii.

Atelierul va fi condus de Dr. SACHIN SHARMA SHREEDAM, medic specialist în Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie și terapeut în Terapii Complementare cu Masterat în Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie, terapeut Bowen, având multe cunostințe în medicina tradițională indiană Ayurveda şi de LIA VALENDORFEAN, fondator şi manager ZEM Center – centrul de terapii complementare.

“Sunt medic Specialist Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie și Terapeut în Terapii Complementare cu Masterat în Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie, Terapeut Bowen şi, de asemenea, cu multe cunostințe în medicină tradițională indiană Ayurveda. Întotdeauna am considerat că omul este un sistem complex şi întreg, format din trup, minte şi suflet”, astfel se prezintă Dr. SACHIN SHARMA SHREEDAM pe pagina sa publică.

Persoanele interesate pot rezerva locuri (16 locuri disponibile), completând formularul AICI.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina evenimentului sau la numărul de telefon 0755777011.

ZEM Center funcționează din 2016, sub formula unui centru de terapii complementare gravitând în jurul terapiei Bowen, dar aducând sub același acoperiș mai multe tipuri de terapii. Pacienților li se propune terapia și terapeutul care li se potrivesc cel mai bine, în funcție de afecțiuni.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin