Artificii, concerte și șampanie în Piața Unirii – Revelion 2023

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Primăria Cluj-Napoca a pregătit un program special pentru Revelion 2023, fiind deja o tradiție ca Noul An să fie sărbătorit de clujeni și turiști în inima orașului.

Anul acesta, spectacolul din Piața Unirii din Cluj-Napoca va începe la ora 22:00. Pe scenă va urca trupa DJ Project, urmată la ora 23:00 de trupa Compact.

Trecerea dintre ani va fi marcată de un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, tot în Piața Unirii. Seara se va încheia cu muzica celor de la Arpy & Zip Band, de la ora 00:10.
Evenimentul REVELION 2023 la Cluj-Napoca este organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor.

Parteneri oficiali: Terapia – o companie Sun Pharma și Iulius Mall Cluj-Napoca;

Parteneri principali: NTT DATA Romania, Ursus, Vodafone România;

Parteneri: Coca-Cola, Coral Impex, Moldovan Carmangerie.

Evenimentele vor avea loc în cadrul Târgului de Crăciun Cluj-Napoca. Ajunul Anului Nou, 31 decembrie, va fi ultima seară în care participanții se mai pot bucura de bunătățile de la cele 86 de căsuțe din Piața Unirii, locul unde pot găsi și producători locali, dar și turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin