Aniversare „Semnal M” în spectacolul de Revelion din Piața Unirii

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Primăria municipiului Cluj-Napoca a pregătit pentru noaptea dintre ani un eveniment cu muzică live între orele 22.00 şi 01.00, lumini spectaculoase şi focuri de artificii.

Spectacolul de Revelion va începe în Piaţa Unirii la ora 22.00, cu un concert de muzică arhaică, susţinut de Florin Ştefan acompaniat de taraf. Începând cu ora 23.00 urcă pe scenă pentru un concert aniversar formaţia Semnal M. Membri trupei vor marca astfel 40 de ani de activitate! Punctul culminant al serii va fi jocul de lumini şi artificiile de la miezul nopţii. Peste 700 de sticle de şampanie sunt pregătite de către municipalitate pentru cei care vor celebra Revelionul în Piaţa Unirii. După trecerea în Anul Nou, de la ora 00.15, va avea loc un concert susținut de trupa clujeană BigToneZ.

Căsuţele de la Târgul de Crăciun vor fi deschise și de Revelion. Toţi cei care vor să petreacă seara de Anul Nou în inima oraşului vor avea ocazia să achiziționeze produse de sezon – ceai sau vin fiert cu scorţişoară, migdale şi nuci glazurate, produse tradiționale, produse artizanale şi multe alte bunătăţi de sezon.

Sâmbătă, 31 ianuarie 2016, intrarea la patinoarul din Piaţa Unirii va fi gratuită.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin