A doua sesiune de admitere la USAMV

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere, în perioada 6-22 septembrie 2021, pentru locurile disponibile la nivel de studiu licență și masterat.

 Oferta educațională a USAMV Cluj-Napoca la nivel de licență pentru a doua sesiune de admitere din acest an, pe domenii de studiu și programe de studiu, poate fi consultată la adresa https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/oferta-edcucationala-licenta/, unde numărul locurilor disponibile va fi actualizat săptămânal, conform calendarului de admitere.

Înscrierile se pot face on-line, dar și on-site, în campusul universității, unde cei care doresc să studieze la USAMV Cluj-Napoca sunt așteptați zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Media de la Bacalaureat are o pondere de 100% pentru admiterea la nivel de studii de licență, cu excepția domeniului Biotehnologii de la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, unde media de la Bacalaureat are o pondere de 90%, iar acesteia i se adaugă și un eseu motivațional (10%), respectiv la Facultatea de Medicină Veterinară, unde se dă un examen grilă, în incinta universității. https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/probe-de-concurs-licenta/

Calendarul de admitere are aceleași coordonate și pentru studiile la nivel de master, iar detaliile sunt disponibilele pe site-ul dedicat: https://admitere.usamvcluj.ro/masterat/

Locurile la Facultatea de Medicină Veterinară, la liniile de studiu în limba engleză și franceză, au fost ocupate în totalitate la sesiunea de admitere din luna iulie.

USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare în amfiteatre, laboratoare și institutele de cercetare din campus, situat la mică distanță de centrul orașului, dar și pentru practică în fermele/stațiunile proprii sau stațiile pilot. Alte facilități sunt cazările în cămine studențești proprii, dotate cu Internet, săli de bucătărie și spălătorie, acces gratuit la baza sportivă din campus (sală sport/fitness, teren tenis, teren fotbal), cabinete medicale cu servicii gratuite (generalist și stomatologic), cursuri pentru școala de șoferi, cantină-restaurant, precum și biblioteca situată în campus, cu săli spațioase și moderne de studiu.

Bursele și simpozioanele studențești cu premii, posibilitatea de a studia în străinătate prin Programul Erasmus +, precum și parteneriatele naționale și internaționale de renume stabilite de USAMV Cluj-Napoca întregesc eforturile comunității sale academice de a oferi tinerilor standarde înalte de studiu și posibilități diversificate de practică în meserii căutate care pot garanta absolvenților cariere de succes.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinFacebooktwitterredditpinterestlinkedin